Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Fleur-de-lys, A-England και Drk-B

Αυτό είναι το σχέδιο που ήθελα περισσότερο από την Drikk Drk-B plate. Μ'αρέσουν πάρα πολύ τα fleur de lys κι αυτά είναι τόσο καλοφτιαγμένα! Η βάση είναι το μανό A-england - Order of the Garter και το σφράγισα με το Stargazer Chrome 237.
Και λίγη μουσικούλα στο κατάλληλο ύφος

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Παραλλαγή στο Κλασικό Γαλλικό Μανικιούρ

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω κάνει ποτέ ξανά οτιδήποτε που να μοιάζει έστω και με το κλασσικό γαλλικό μανικιούρ.Το λευκό μανό δεν μου αρέσει ιδιαίτερα γιατί μου φαίνεται πολύ έντονο αλλά είπα αυτή τη φορά να κάνω μια παραλλαγή στο κλασικό γαλλικό με ένα από σχέδιο χρησιμοποιώντας τις πλάκες της Bundle Monster. 

Αναλυτικά ξεκίνησα με βάση NailTek foundation II, ύστερα 2 χέρια Color Club - Oh My Versailles, μετά έκανα το σχέδιο χρησιμοποιώντας το λευκό μανό της Konad και την πλάκα της Bundle Monster ΒΜ11, μετά τα πέρασα άλλο ένα χέρι Oh My Versailles για να απαλύνω το λευκό και στο τέλος έβαλα το fast dry top coat Seche Vite. 

Ελπίζω να σας αρέσει!

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Mavala 167 - Cyclades Blue και Ναυτικό Θέμα

Όταν ήμουν μικρή και έβλεπα Μαγκάιβερ έμαθα πως τα καράβια έχουν δικό τους τρόπο να συνεννοούνται με σημαιάκια. Είπα λοιπόν να κάνω ένα σχεδιάκι στα νύχια μ'αυτές τις σημαίες, το ναυτικό θέμα είναι πάντα της μόδας το καλοκαίρι άλλωστε!

Το χρώμα της βάσης είναι το υπέροχο 167 Cyclades Blue της Mavala, ένα υπέροχο γαλάζιο χρώμα  που θυμίζει καλοκαίρι όπως και οτιδήποτε έχει να κάνει με τις Κυκλάδες φυσικά. Τις σημαίες τις έκανα με ακριλικές μπογιές και μάλιστα με το αριστερό χέρι για να το εξασκήσω λιγάκι στις λεπτομέρειες σιγά σιγά. Ελπίζω να σας αρέσει σαν ιδέα!

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Καλοκαιρινό Μανικιούρ Ombre

Για όσες δεν γνωρίζετε, το ombre(=σκιά στα γαλλικά) μανικιούρ είναι αυτό που επιλέγεις δυο χρώματα μανό και ξεκινώντας από το πρώτο χρώμο σταδιακά φτάνεις στο δεύτερο αναμιγνείοντας τα χρώματα μέχρι να φτάσεις στο δεύτερο. Φυσικά η ανάμειξη δεν γίνεται μέσα στο μπουκάλι. Θα σας πρότεινα να το κάνετε σε ένα πλαστικό πιατάκι και να χρησιμοποήσετε ένα πινελάκι από άδειο μπουκάλι μανό για να μην χαλάσετε τα χρώματά σας.

Για να κάνετε το μανικιούρ ombre στο ένα χέρι θα αναμείξετε τα μανό ως εξής:
2ο νύχι - δυο σταγόνες μανό του πρώτου χρώματος και μια του δεύτερου
3ο νύχι - μια σταγόνα και απ'τα δυο
4ο νύχι - μια σταγόνα του πρώτου και δυο σταγόνες του δεύτερου μανό.
το 1ο και το 5ο νύχι θα τα βάψετε με το πρώτο και το δεύτερο χρώμα αντίστοιχα.
Μπορείτε φυσικά να μην περιοριστείτε στο ένα χέρι αλλά να κάνετε ombre και στα δέκα δάχτυλα πειράζοντας τις αναλογίες!

Για το συγκεκριμένο μανικιούρ 'έκλεψα' λιγάκι και χρησιμοποίησα τρια μανό. Το κόκκινο (αντίχειρας) είναι το #431 House of Rebels της Creative Nail Design, το πορτοκαλί (μεσαίο) είναι ένα δικό μου μίγμα, και το κίτρινο είναι από την Etude House.

Όλες οι φωτογραφίες μου βγήκαν λίγο περίεργες αυτή τη φορά αλλά τι να κάνουμε! Έγιναν ρετρό από τύχη. 

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Το Μανικιούρ της Rachel Weisz ως Μάγισσα Evanora

Προχθές είδα μια φωτογραφία της Rachel Weisz (Ρέιτσελ Βάιζ) ως κακιά μάγισσα Evanora(Εβανόρα) από την επερχόμενη ταινία Oz the Great and Powerful που θα βγει το 2013. Πέραν από το αυταπόδεικτο του ότι είναι πανέμορφη, έχει και καταπληκτικό μανικιούρ το οποίο φυσικά και έπρεπε να δοκιμάσω να κάνω άμεσα.
Ούτε καν το πως τα νύχια στο αριστερό χέρι-που συνήθως βλέπετε- είναι πολύ κοντά για να γίνει επιτυχημένα αυτό το μανικιούρ δεν με σταμάτησε. Το έκανα στο δεξί χέρι όπου τα νύχια ήταν πιο μακρυά παρόλο που δεν είμαι τόσο καλή στο να κάνω λεπτομέρειες με το αριστερό χέρι ακόμα. Δείξτε κατανόηση λοιπόν αφού δεν μπορούσα να κάνω υπομονή!
Η υπόλευκη βάση είναι Color Club - Oh My Versailles!, το μαύρο είναι Bourjois - Noir de Chine και τα πολύχρωμα είναι nail foil στο σχέδιο Opal Swirl. Το να κάνω τις ιριδίζουσες ρίγες ήταν ιδιαίτερα δύσκολο. Υποθέτω πως χρησιμοποίησαν κάποια λεπτά strips ιριδίζοντα τα οποία δεν έχω βρει ακόμα. 

Ελπίζω να σας άρεσε!

Μέρες καλοκαιριού και κύματα

Βάση: Olay - 685 Eternal Gold, ένα όμορφο μπες με ελάχιστο χρυσό μέσα που μοιάζει με την άμμο όταν τη χτυπά ο ήλιος. Μετά με τα 2 μπλε Stargazer 233 και 236 έκανα τα κύματα και τον αφρό χρησιμοποιώντας τα με την πλάκα Drikk Drk-B. Άκρως καλοκαιρινή η διάθεση αλλά τι να κάνουμε που στην Αγγλία βρέχει μόνιμα. Ελπίζω εσείς να χαίρεστε τη λιακάδα όσο γίνεται!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...