Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Κόκκινο & Μαύρο:Μανικιούρ Scarlet Heart Ryeo

Για άλλη μία φορά που κάτι που είδα στάθηκε αφορμή για ένα νέο σχέδιο. Αυτή τη φορά η πηγή της έμπνευσης είναι το κορεατικό σίριαλ εποχής Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo, ένα σίριαλ που διαδραματίζεται στην Κορέα του 10ου αιώνα και είναι γεμάτο πολιτικές ίντριγκες, ενδιαφέροντα ρομάντζα, σκηνές δράσεις, πολύ όμορφους ηθοποιούς, μοναδικές τοποθεσίες και υπέροχα κοστούμια. Δεν θα σας πω πολλά για την πλοκή, μπορείτε να δείτε το βίντεο που έχω επισυνάψει για να πάρετε μία ιδέα.
Το κουστούμι που με ενέπνευσε το φοράει ο 4ος πρίγκιπας[από τους 8 στο σύνολο], ο Γουάνγκ Σο τον οποίο υποδύεται ο αγαπημένος μου Λι Τζουν Γκι. Και μόνο για την υποκριτική του ικανότητα αξίζει να δει κανείς αυτό το σίριαλ. Το χανμπόκ (το όνομα της παραδοσιακής κορεατικής φορεσιάς) που μ'αρέσει τόσο και το φορά σε δύο πολύ όμορφες σκηνές είναι από ύφασμα μαύρο που έχει όμως μία μπορντό λάμψη όταν το χτυπά το φως και έχει επάνω κόκκινα σχέδια.
Από τις λίγες φορές που φαίνεται η μπορντό λάμψη
 

Το κουστούμι και μία απ'τις υπέροχες τοποθεσίες
Για βάση έβαλα το SpaRitual Body, η στάμπα και οι κόκκινες γραμμές έγιναν με το A-England Perceval ενώ οι άκρες με το Mavala 246 Black Cherry. Το Black Cherry ήταν πραγματικά αυτό ποτ χρειαζόμουν καθότι είναι και αυτό τόσο σκούρο όσο φαίνεται το χανμπόκ και δείχνει πως έχει λίγη λάμψη μέσα μόνο όταν πέφτει πάνω του φως. Η στάμπα είναι από την πλάκα Born Pretty's L007.
 
 
Κλείνω με μία φωτογραφία των πριγκίπων με μοντέρνα ρούχα γιατί δεν είχε αρκετούς πρίγκιπες αυτό το ποστ!
XxX
Elysse

PS- Drama photos source: SBS, Modern clothing photo source: Cosmopolitan Korea
Φέρτε μου τα άλατα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...